Administrér brugeradgang på din profil

  • Hvad?
  • Hvordan?

Som virksomhed er det vigtigt at vide, hvem der har adgang til dine profiler på nettet – det gælder både hjemmesiden, Facebook, Instagram og hvor du ellers er tilstede digitalt. Nye medarbejdere skal tilføjes, og tidligere medarbejdere skal have inddraget deres adgang til profilerne. Hvis du ikke har styr på, hvem der har adgang til din TripAdvisor-profil, er det derfor vigtigt, at du tjekker efter – og opdaterer adgangen, hvis nødvendigt.

Ledelsescentret på TripAdvisor er dit udgangspunkt for alt arbejde med din TripAdvisor-profil. Du finder Ledelsescentret ved at klikke på “Din virksomhed” til højre i menulinjen – knappen findes både, når du besøger www.tripadvisor.dk og www.tripadvisor.dk/owners.

I Ledelsescentret vælger du menupunktet “Administrer dit TripAdvisor-websted” og klikker herefter på “Administrer brugeradgang”. Du får nu en oversigt over alle de personer, der har administratorrettigheder til virksomhedens TripAdvisor-profil.

Du kan nu gøre følgende:
● Invitere nye brugere
● Godkende brugere
● Slette brugere
● Redigere brugernes navne
● Rediger brugernes tilhørsforhold til din virksomhed

NB: Inden du kan foretage ændringer i rettighederne, skal du muligvis bekræfte din identitet igen som virksomhedsrepræsentant for din ejendom. Hvis dette er tilfældet, kan du se en orange knap til bekræftelse af identitet til højre på siden – klik på den for at genbekræfte.

Læs en nærmere guide til at administrere adgangen til din profil her.This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION