Boost af Facebook-opslag

  • Hvad?
  • Hvordan?

På linje med annoncerig og like-kampagner er det også muligt at booste dine opslag på Facebook. Dit Facebook-post bliver vist til et fåtal af dine fans organisk. Det vil sige, at det kan være en stor fordel at booste posts, så de får en større rækkevidde blandt dine følgere. Det er langt fra nødvendigt med alle posts, men vurdér hvilke budskaber, der er så vigtige, at de skal ud til mange. Det kan f.eks. være, at du ønsker at promovere salg af billetter til et arrangement, som du naturligvis har interesse i, at flest muligt ser. Du kan også vælge at booste en konkurrence, så den bliver vist over for en stor del af din målgruppe.

Med Facebook for Business kan du nemt og hurtigt booste dine opslag. Programmet er gratis at bruge og du kan tilgå det med din private profil. Facebook har stillet det simpelt op, så du nemt kan vælge, hvad målsætningen med din marketing skal være. For relativt få penge kan du få en rigtig pæn rækkevidde på dine budskaber.

facebook_for_business


Mere information om emnet

  • Eksempler

I forbindelse med Home of Hamlet, hvor Kronborg Slot under en tre uger lang festival i august 2016 markerede 400-året for Shakespeares død, kørte VisitCopenhagen i samarbejde med VisitNordsjælland en kampagne for at skabe opmærksomhed om festivalen. Kampagnen bestod til dels af en film, der viser Kronborg Slots omgivelser, som blev boostet på Facebook og Instagram for et relativt lille beløb..

Resultatet: Filmen blev set 289.000 gange til en en pris pr. visning på kun 0,09 kroner. Se videoen herunder.


Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Print this page

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION