Din Instagram-kanal er nem at internationalisere

  • Hvad?
  • Hvordan?

Overvejer du at rette din kommunikation mod et internationalt publikum, er din Instagram et godt sted at starte. Instagram er et visuelt medie, og derfor kræver mediet som udgangspunkt ikke meget tekst, fordi mediet visuelt nemt kan afkodes. Derfor er det nærliggende at skrive på både dansk og engelsk, uden det forvirrer læseren.

Har jeres profil både nationale og internationale følgere, kan det være en god ide at skrive samme tekst på engelsk og dansk i samme opslag. Dermed får I alle følgere med på bord uden at ’skræmme’ nogen væk. Har I dermed flest internationale følgere er det en god ide at vælge en konsekvent brug af engelsk.

  • Eksempler

Museumet Trapholt i Kolding vil gerne øge andelen af internationale gæster. Samtidig har de også mange danske følgere på deres Instagram-profil. De skriver derfor både deres posts på dansk og engelsk.

trapholt_001

80 procent af Designmuseum Danmarks gæster er fra udlandet. Derfor har museet konsekvent valgt at køre profilen på engelsk.

dmd


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION