HamletScenen

  • Udgangspunkt
  • Aktiviteter
  • Resultater

Hvert år i august opfører HamletScenen en række forestillinger under åben himmel under årets Shakespeare Festival i Helsingør ved Kronborg.

HamletScenen har undergået en større udvikling det seneste års tid med hjælp af brandspecialister, og teatret er blevet mere internationalt fokuseret: Hvor 20 procent af deres gæster i 2016 var internationale besøgende, er målet at komme op på 80 procent i 2020.

På festivalen i 2016 lavede HamletScenen publikumsanalyser, og sammen med Teknologirådet og Gallup lavede de både kvantitative og kvalitative analyser, der havde til formål at lære deres internationale publikum bedre at kende (med hovedfokus på besøgende fra England, Tyskland og Sverige).

HamletScenens udfordring er den begrænsede spilleperiode på tre uger årligt og deraf manglende kendskab i den brede offentlighed.

HamletScenen ser et potentiale i at arbejde med Shakespeare-fans fra Tyskland og England. Hvis man er inkarneret fan af Shakespeare er der større sandsynlighed for, at man vil rejse på en forlænget weekend til København og Helsingør, hvor oplevelsen at se teater ved Kronborg Slot bliver en del af en større oplevelse.

HamletScenen ønsker at aktivere social influencers og journalister for at nå ud til HamletScenens kernemålgruppe i Storbritannien og Tyskland. Projektet vil fokusere på at identificere tyske og engelske Shakespeare-fans og derved aktivere dette community.

For at udvælge og finde relevante influencers, journalister og medier, der har følgere/læsere i Tyskland og England, så bygger vores data på søgninger indenfor nedenstående emner:

TEATER: Outdoor theatre, open-airtheatre, theatre og Shakespeare
OPLEVELSERIDETFRI: Open-airadventures/cinema/museum/ og travel (i relationtil kulturellerhistorie)
DANMARK: Louisiana, Copenhagen, Kronborg, Elsinore, NorthZealand, Festival og Danish Castles.

De konkrete projektaktiviteter er under udvikling.

Formålet med rapporterne er at give HamletScenen indsigt i, hvilke social influencers og journalister der skal kontaktes for at skabe opmærksomhed om Shakespeare Festival i Helsingør på sociale medier og i redaktionelle medier.

HamletScenen – Influencer Rapport (UK):

HamletScenen – Influencer rapport – Storbritannien

HamletScenen – Influencer Rapport (Tyskland):

HamletScenen – Influencer rapport – Tyskland

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION