Involverende plan for Facebook

  • Hvad?
  • Hvordan?

Mange organisationer har i dag opbygget et pænt antal af Facebook-likers, og selvom der kan være tale om et dedikeret community, ses det ofte, at Facebook-siderne er informationskanaler, der er meget afsenderorienteret og dermed ikke engagementskabende.

Sæt dig i brugerens sted og definér, hvad der vil skabe værdi for dit community på Facebook. Lav en involverende content-strategi, hvor du også byder dine brugere ind på scenen. Pas på med at blive for indforstået i din kommunikation. Og inddrag gerne dit community i udviklingen af din event eller dit produkt.

  • Eksempler

Dansk Arkitektur Center deler jævnligt ud af arkitektur-nyheder, hvor de ikke selv er afsender, men hvor de via delingerne skaber værdi for deres brugere. Nemlig ved at berette om seneste arkitekturnyheder:

bjarkeingels

pris

Derudover forsøger DAC også på at engagere deres brugere i aktivt at opleve byen og lokalområdets arkitektur på egen hånd. Det sker via deres såkaldte ‘Søndagssture’, som udover at være en del af deres produkt, også er en måde at opbygge en tættere relation med deres community:

soendagsture

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION