KOMMERCIEL POTENTIALE: Optimering af salget via butikkens indretning og flow

  • Hvad?
  • Hvordan?

Butikkens indretning er, ifølge interviewede eksperter og internationale besøgende, med til at skabe blikfang og en interesse hos besøgende, som giver dem lyst til at gå på opdagelse eller se nærmere på produkterne i butikken. Derudover er butikkens flow en afgørende faktor for, hvordan besøgende guides gennem butikken, samt hvorvidt de får øje på relevante produkter. Tilsammen skaber en god indretning og flow således et godt overblik for de besøgende, så de har lyst til at bruge tid i butikken fremfor at gå med det samme igen, fx hvis butikken virker uoverskuelig eller rodet.

Indretningen af butikken handler derfor først og fremmest om at sikre de besøgende et godt overblik over produktsortimentet og om at sikre, at de rette kundegrupper bliver præsenteret for de produkter, der er relevante for netop dem.

Ruten igennem butikken er ikke nødvendigvis ens for alle besøgende. Men de forskellige typer besøgende skal let kunne gennemskue, hvilken rute igennem butikken, der er relevant for netop dem.

Download eller print nedenstående model her.

Dobbeltklik på billedet for at gøre billedet større

Hvis du vil læse mere, hvordan du kan indfri det kommercielle potentiale, så læs hele rapporten Kommerciel Potentialeanalyse (udarbejdet af Epinion og Wonderful Copenhagen 2017-2018)

Download eller print nedenstående model her.

Dobbeltklik på billedet for at gøre billedet større

  • Inspiration

Inspiration til optimering af salg via butikkens indretning og flow

Download eller print nedenstående billede her.

Dobbeltklik på billedet for at gøre billedet større

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Print this page

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION