Målgruppe segmentering

  • Hvad?
  • Hvordan?
  • Eksempler

Ved at segmentere data kan I, med udgangspunkt i viden) beskrive jeres målgrupper på de parametre, som er relevante i forhold til jeres målsætninger. Lav derfor segmenteringer på mere end ’bare’ demografi – alle tyskere er ikke ens i deres kulturelle præferencer. Når dit produkt er oplevelsesbaseret er det vigtigt også at segmentere på interesser, brug af platforme og informationskilder, behov mv., så du i højere grad har mulighed for at ramme ned i forskellige typer af turisters ønsker og behov for kulturelle oplevelser.

Stil de rigtige og relevante spørgsmål i dine spørgeskemaer og kvalitative interviews. Hvad er det du har brug for at vide noget om for at kunne tale ned i besøgendes og potentielle besøgenes behov og interesser? Lav gerne segmenteringer med udgangspunkt i både kvantitativ og kvalitativ viden. Med udgangspunkt i denne viden kan du skabe et billede af, hvordan forskellige grupper/typer af besøgende ser ud på diverse parametre.

Sørg yderligere for at den digitale data du benytter dig af, afspejler din målgruppes adfærd. Data i Google Analytics og FB kan eksempelvis segmenteres ud fra lande og sprog, så man kan analysere målgrupperne med afsæt i de forskellige stadier af brugerrejsen (hjemme og på destinationen).

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION