Markér de afgørende øjeblikke

  • Hvad?
  • Hvordan?
  • Eksempler

Afgørende øjeblikke er tidspunkter på brugerrejsen, som har afgørende betydning for, om den samlede oplevelse bliver god eller dårlig. Når du har tegnet en visuel brugerrejse kan du bruge den til at identificere netop de øjeblikke. På den måde kan du se, hvor I som attraktion, museum eller destination skal sætte ind for at forbedre oplevelsen for den internationale turist – før, under eller efter besøget.

Afgørende øjeblikke identificeres ved at stille en række fokuserede spørgsmål til den samlede oplevelse, som brugerrejsen visualiserer.

Gennemgå brugerrejsens fire spor, og identificer områder, hvor der er noget på spil. Hvor er oplevelsen forvirrende for den besøgende? Hvor fungerer kommunikationen ikke? Hvor søger turisten information? osv. Du kan med fordel have de generelle tendenser for turisters digitale adfærd med i overvejelserne.

Marker de afgørende øjeblikke på den visuelle brugerrejse, og brug dem som inspiration til at beslutte, hvor I kan gøre noget bedre eller anderledes.

Brugernes afgørende øjeblikke er altid knyttet til den specifikke situation. De påvirkes af stedet, rejseformen, hvilke mennesker de rejser sammen med, hvem de er på museet med osv.

I en digital tidsalder er der dog også nogle generelle tendenser, der gør sig gældende. Google arbejder fx. med begrebet micro-moments om de øjeblikke, der udløser gæstens digitale søgninger og webadfærd. Det kan fx være en samtale med et vennepar om deres ferieplaner, som udløser en søgning på ‘bedste feriedestinationer 2017’ eller udforskning af #travel på Instagram.

Hent Googles guide til micromoments (pdf)

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION