Planlæg dit arbejde på Instagram

  • Hvad?
  • Hvordan?

En god og nem måde at holde et kontinuerligt flow på din Instragram-profil er via faste redaktionelle koncepter. Med et fast redaktionelt koncept skal du ikke opfinde den dybe tallerken hver dag ift. nyt indhold, og det giver din profil et fast, kontinuerligt flow. De redaktionelle koncepter skal have en relevans og en tilknytning til dit brand, så der er en rød tråd i de historier, du vil fortælle.

Udvælg hvilke strategiske historier, som er relevant for dit brand.
Lav en ugentlig plan for, hvad du vil poste, hvornår, hvem der har ansvaret og hvilke hashtags, I vil tage i brug. Vælger I at følge en fast plan for jeres posts, er det selvsagt vigtigt at følge planen konsekvent og undgå dage/uger, hvor der ingen posts er.
Husk at æstetikken stadig er alfa omega, når Instagram er mediet.

  • Eksempler

I forbindelse med et samarbejde med Trapholt udvalgte vi syv strategiske historier, som Trapholt skulle tage udgangspunkt med hensyn til indhold på deres Instagram-profil.

Trapholt er et museum for moderne kunst og design og har blandt andet en stor samling af dansk møbeldesign og er samtidig omgivet af smuk natur ud til Kolding Fjord.

Derfor valgte vi bl.a. at tage udgangspunkt i museets smukke omgivelser, nuværende udstillinger men også deres store ikke-udstillede møbelsamling under #trapholttreasures. Derved fik brugerne et indblik i Trapholts ’gemte’ univers.

Eksempel på en post-plan nedenfor:

Mandag: Omgivelser / arkitektur

Tirsdag: #trapholttreasures (ikke-udstillede samlinger)

Onsdag: Anbefalinger fra ansatte / udstilling

Torsdag: #throwbackthursday

Fredag: Arne Jacobsens sommerhus

trapholt2

trapholt


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION