Takeovers

  • Hvad?
  • Hvordan?

Lad dygtige og dedikerede instagrammers overtage din instagram-konto en dag eller en uge. Udvælg instagrammers, der har en passion for dit emne, og som har et stort antal følgere. Lav en aftale om, at de både poster på deres egen profil og på dit brands profil. På den måde får du noget nyt og anderledes indhold på din egen profil, og du når ud til flere og nye følgere via din takeovers profil.

Identificér gode og betydningsfulde instagrammers inden for dit område f.eks. mad, arkitektur, cykelkultur. Det er vigtigt, at det er passionen, der driver samarbejdet. Definér nogle krav til samarbejdet; antal posts i løbet af ugen, brug af bestemte hashtags, dine rettigheder til senere brug af billeder på andre medier, en udstilling eller andre steder, hvor du gerne vil bruge billederne.


  • Eksempler

Mad About Copenhagen er en madblog, der via smukke, appetitlige billeder giver anbefalinger til, hvilket spisested eller restaurant i København, der er et besøg værd. Hver mandag i 2016 overtog bloggen Visitcopenhagens Instagram-profil, hvor @madaboutcopenhagen giver gastro-tips til @visitcopenhagens følgere under #madaboutcopenhagenmondays og #madaboutcopenhagentakeover

Herunder er det Møller Kaffe og Køkken, der får rosende ord med på vejen:

moellerkaffe

Et andet eksempel er, da kunstmuseet Ordrupgard og SMK i efteråret 2016 byttede Instragram-profiler for en uge. Her er det Ordrupgaard, der har overtaget SMKs profil for en uge.

instaswap

Og nedenfor er det SMK, der har overtaget Ordrupgaards Instragram-profil, og som benytter anledningen til at anbefale Hammershøi-værker på selv samme museum.


smk_001


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION