Vær Insta

  • Hvad?
  • Hvordan?
  • Eksempler

På @visitcopenhagen prøver vi at fortælle historien om København her og nu. Når den første sne falder over byen, når de lyserøde kirsebærtræer springer ud på Bispebjerg Kirkegård, når det har regnet og alle laver de såkaldte puddle shots, eller når der åbner nye anbefalesesværdige spisesteder i byen. Vi vil være en del af den fælles oplevelse og fortælle historien fra vores vinkel. Det er for os den vigtigste måde at inspirere på og gå i dialog med andre Instagrammers og brugere af byen. København er levende, og der sker noget spændende netop i dette øjeblik. En del af præmissen for Instagram er, at du poster aktuelle billeder og film – som hovedregel ikke billeder, der er flere dage gamle. Dine følgere vil vide, hvad du laver lige nu og her.

Tænk tiden, årshjulet, datoer og events ind i din planlægning af indhold på Instagram. Der er altid kroge til at fortælle din historie. Instagram er for mange også en vigtig kanal at følge en live-dækning af et event på. Hashtagget er lejrbålet, alle mødes om. Hvis du ikke kan være til stede fysisk, så kan du ved at følge hashtagget få en fornemmelse af stemningen og eventet.

Kort video fra Bilfri Søndag d. 18. september på Nørrebro fra @visitcopenhagens egen profil. Instagram er en vigtig kanal at følge større eller mindre begivenheder på. Her giver vi seeren en fornemmelse af den aktuelle stemning på Dronning Louises Bro og henviser desuden til Instragram stories for flere stemningsbilleder fra dagen.

We stopped by Dronning Louise’s Bro for “Car Free Day” check out our stories for more goodness

En video slået op af VisitCopenhagen (@visitcopenhagen) den

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION