Thorvaldsens Museum

  • Udgangspunkt
  • Aktiviteter
  • Resultater

Thorvaldsens Museum er Danmarks første museumsbygning. Museet byder på kunst- og arkitekturoplevelser og er det eneste sted i verden, hvor du samlet kan se alle værker af billedhuggeren Bertel Thorvaldsen.

Museet arbejder på at:

  • Styrke museets brand
  • Øge kendskabet til museet
  • Tiltrække flere internationale besøgende

Thorvaldsens udfordring er at aktualisere museets kommunikation i forhold til internationale gæster. En særlig udfordring er at få internationale kulturturister, der besøger f.eks. SMK, Glyptoteket til også at besøge Thorvaldsens.

Thorvaldsens ønsker et mere værdifuldt indblik i historien omkring deres brugere, hvornår gæsterne beslutter sig for at besøge museet, og hvilke kanaler, der har den største effekt og betydning for deres endelige beslutninger.

Projektet arbejder med at få mere viden omkring gæstens digitale brugerrejse. Undersøgelsen skal danne overblik over de forskellige faser i gæstens beslutningsproces inden de træder ind på museet og dermed danne grobund for en prioritering af kommunikationsindsatsen fremadrettet.

Undersøgelsen skal også give indblik i de gæster, der ikke vælger Thorvaldsen, men kommer på Glyptoteket og Den Hirschsprungske Samling.

Målet er på sigt at kunne styrke museets brand, øge kendskabet til museet og tiltrække flere internationale besøgende.

Projektets brugeranalyse skal belyse den digitale brugerrejse og give et værdifuldt indblik i historien om Thorvaldsens internationale gæster. Vi formidler resultaterne, så snart vi er færdige med eksperimentet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION