5 tips til det gode influencersamarbejde

  • Hvad?
  • Hvordan?

Begrebet ’influencer marketing’ dækker over en type af reklame, hvor virksomheder gør brug af enkeltpersoners rækkevidde og betydning – oftest på sociale medier – til at nå et publikum med virksomhedens budskab.

Ved at samarbejde med influencere, har virksomheder muligheden for at nå specifikke målgruppe ved brug af en kanal, som målgruppen i forvejen har tillid til – såkaldte influencers. Influencers er i og for sig helt ’almindelige’ personer, der som eksempelvis youtubere, instagrammere osv., typisk har skabt sig en trofast og talrig følgerskare.

Nedenfor har vi samlet fem gode tips til dit influencer-samarbejde:

  1. Det er vigtigt at I har udarbejdet en rigtig god brief til influenten. Stil jer selv spørgsmålene: Hvorfor benytter I jer at influenter og hvad skal udnyttet være?
  2. Brug communitiet til at hjælpe jer med at finde de rette influenter. Hvis I finder en dygtig influencer der matcher jeres profil og det I søger godt, så kender vedkommende måske et par andre der også kunne være relevante?
  3. Sammensæt et hold på max 10 bestående af mindre og større influenter, hvis I inviterer til et event.
  4. Prøv at være original – fx i jeres eksekvering af event.
  5. Vi går alle rundt med en smartphone i lommen og tager rigtig mange billeder af det vi ser og deler det på tværs af vores sociale kanaler. Så husk at brug det fysiske udstillingsrum til at fortælle gæsterne, hvilket hashtag de skal dele deres oplevelse på. Det er en unik chance for at skabe kendskab til jeres udstilling og udstillingssted.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION