Mål dine resultater

  • Hvad?
  • Hvordan?
  • Eksempler

Effektmåling er altid en god ide. Kun ved at måle på dine resultater ved du, om du gør det rigtige og opnår det, du gerne vil på TripAdvisor. Brug effektmålingen til at prioritere dine ressourcer, fortsætte det gode arbejde og rette til, hvor det er nødvendigt. Brug også effektmålingen til at vise virksomhedens resultater internt – både til ledelsen og den brede skare af medarbejdere.

Sørg for at måle på din indsats med jævne mellemrum, så du kan se, om dit arbejde skaber resultater – evt. én gang i kvartalet. Sæt herefter nogle mål op for dig selv for den næste periode, så du ved, hvor dit fokus skal ligge.

Inden du beslutter dig for, hvad du vil måle på i din virksomhed, er det vigtigt at have et overblik over, hvilke tal, du kan trække ud fra TripAdvisor. Her er nemlig både statistik, som TripAdvisor stiller til rådighed og ting, du selv kan udregne. Læs mere om dem herunder.

Rapport for anmeldelsesresultater

Brug disse tal til at få et helt overordnet syn på din indsats på TripAdvisor. Da du ikke kan udvælge en tidsperiode for disse tal er det svært at sammenligne resultaterne direkte fra gang til gang, men det er en god indikator for, om det går fremad for din virksomhed.

Du finder rapporten ved at vælge “Rapporter” i top-menuen og herefter klikke på “Rapport for anmeldelsesresultater”. I rapporten finder du et øjebliksbillede over:

● Antal anmeldelser i alt
● Antal svar fra ledelsen
● Din aktuelle placering
● Din samlede vurdering i denne måned (ud af de fem grønne cirkler)

Hvis du gerne vil tilføje nogle kvalitative vurderinger af din indsats, kan du overveje at bruge disse arbejdsark som et fast redskab i din evaluering. Se den her.

Statistik fra Anmeldelsesekspressen
Hvis du bruger Anmeldelsesekspressen til at indsamle anmeldelser fra dine gæster, så har du også mulighed for at trække statistik ud fra dine kampagner her. Statistikken giver dig en oversigt over de vigtigste tal, og således kan du teste og måle på, hvornår dine mails fungerer bedst. De tal, du kan se minder meget om den statistik, du får retur, når du bruger andre mailklienter (fx Mailchimp eller Campaign Monitor), og således vil koncepterne være kendt for de fleste.

Du finder statistikken ved at vælge “Rapporter” i topmenuen og herefter klikke på “Anmeldelsesekspressens kontrolpanel”. I rapporten finder du eksempelvis tal for:

● Sendte mails i alt
● Læste mails i alt
● Klik i alt
● Antal anmeldelser fra Anmeldelsesekspressen
● Statistik for de enkelte emailkampagner, du har lavet.

Anmeldelsesekspressens spørgeskema (kun for overnatningssteder)

Hvis du har et overnatningssted kan du som noget forholdsvis nyt tilføje et simpelt spørgeskema til de mails, du sender ud gennem Anmeldelsesekspressen. Hvis du ikke i forvejen indsamler feedback fra dine gæster, er dette måske en god måde at slå to fluer med et smæk.

Spørgeskemaet fungerer ved, at du kan tilføje op til syv spørgsmål fra TripAdvisors spørgsmålsbank og sortere dem i en spørgeskemaundersøgelse, som du herefter vedhæfter til en udsendelse i Anmeldelsesekspressen.

Ejendomskontrolpanel (kun for overnatningssteder)
Hvis du har et overnatningssted kan du desuden tilkøbe adgang til endnu mere statistik ved at opgradere til en Erhvervsregistrering. Statistikken finder du ved at vælge “Rapporter” i topmenuen og klikke på “Ejendomskontrolpanel”.

En erhvervsregistrering giver desuden adgang til udvidede kontaktoplysninger for din virksomhed, særtilbud og særlige meddelelser i søgeresultaterne.
Du kan læse mere om erhvervsregistreringer her.

I sommeren 2016 stod projektet for et TripAdvisor-forløb med fire udvalgte kulturinstitutioner, hvor vi undersøgte antallet af anmeldelser, svarprocent og værdien af brugervurderingerne før og efter en testperiode på tre måneder. Se resultaterne her.

Nedenstående effektmålingsark er blevet brugt.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION