Influencers: Sådan henvender du dig

 • Hvad?
 • Hvordan?
 • Eksempler

Når du vælger at indgå et i influencer-samarbejder, bør du forinden gøre dig en række overvejelse for at samarbejdet bliver succesfuldt og troværdigt. Det er helt afgørende at overveje, hvem du ønsker skal promovere dit brand. De bedste influencer-samarbejder, er dem, hvor hvor matchet mellem influenceren og brandet går op i en højere enhed. Hvis du vælger at samarbejde med en influencers instagramprofil, kan det være afgørende at brandets visuelle stil og influencerens visuelle stil matcher – dette er især vigtigt, hvis du ønsker at poste det content, der kommer ud af samarbejdet fra egen profil.

Research af markedet

 1. ​Find minimum tre dygtige influencers – kig f.eks. på anbefaling fra Instagram eller hvem den enkelte samarbejder med.
 2. ​Succeskriterier: Har de jeres fokus? Hvilket marked er de synlige på/kommer de fra? Det største succeskriterie er: engagement rate/engagerede følgere.
 3. ​Passer deres fortælling/visuelle identitet jeres? Giver det mening for jer at reposte deres billeder?
 4. Undersøg evt. om andre har erfaring med at samarbejde med de udvalgte influencers.

Når I kontakter dem:

 1. Lav ALTID en personlig henvendelse. Beskriv, hvorfor I har taget kontakt til lige netop dem. Man finder ofte deres mailadresse på deres Instagramprofil.
 2. Giv dem de basale informationer: Formål, dato, tid, sted og de særligt interessante programpunkter.
 3. Hvis de er interesseret, så sørg hurtigt for at lave en forventningsafstemning. Instagrammers er tro mod deres visuelle identitet/feed.
 4. Undersøg om de tager et fee? De tager ofte et fee i hverdagen, da de ser det en alm. arbejdsdag. Se derfor om I kan booke i weekenden og afsæt evt. budget til at betale for deres deltagelse.
 5. Jo mere I betaler, des flere krav kan I stille. Du må gerne forhandle om, hvor mange billeder de skal tage til jeres event, men sæt ikke barren for højt.
 6. Pas dog på med at stille for mange krav, hvis ikke I har budgettet til at understøtte det.
 7. Afsæt budget til: Fly, hotel, transport, forplejning evt. et Copenhagen Card.

Opdateres.
This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION