Nationalmuseet

  • Udgangspunkt
  • Aktiviteter
  • Resultater

Nationalmuseet rummer et væld af fascinerende fortællinger og historisk viden, der er fundamentet for hele Danmarks historie, kultur, samfund og værdier. Disse spiller en vigtig rolle i markedsføringen af Danmark og København – såvel som for museet.

Dog er “støvet, kedeligt og uoverskueligt” nogle af de ord, potentielle museumsgæster bruger om Nationalmuseet. Gæsterne udtrykker, at oplevelsen i museets samlinger og udstillinger i høj grad foregår på eget ansvar.

Nationalmuseet arbejder på at blive et mere åbent, kommunikerende og udadvendt museum. Nationalmuseet ønsker på sigt at arbejde med, at gæsterne kan spørge om alle mulige historiske spørgsmål – både når de er på museet, og når de er på museets digitale platforme. Visionen er at etablere et mediehus, hvor Nationalmuseet formidler og diskuterer kulturarv og historie.

Projektet sætter fokus på, hvordan Nationalmuseet kan give deres gæster en både fysisk og digital bedre oplevelse. De ønsker at give deres gæster lettere adgang til museets enorme viden og kapacitet. Museet vil gerne tage gæsterne i hånden og guide dem trygt igennem historien.

Det er i den kontekst, at chatbot kunne være interessant at teste af som middel. På nuværende tidspunkt forsøger Nationalmuseet i samarbejde med BotSupply  at skabe en projektplan for brugen af chatbots.

Vi formidler resultaterne, så snart vi er færdige med eksperimentet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Velkommen til Tourism+Culture LAB

Gennem ny viden, innovative tiltag og værdifulde partnerskaber tester Tourism+Culture LAB, hvordan der kan skabes øget værdi i mødet mellem kultur og turisme.

Her finder du et udpluk af de læringer, erfaringer og cases, som projektet har omfattet.

Vi bruger cookies på denne side, når du trykker på OK-knappen, godkender du brug af cookies.

NAVIGATION